Otvorena savjetovanja

Nacrt prijedloga Odluke o paušalnom porezu po krevetu za 2019. godinu

Grad Bakar objavljuje početak Savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za Nacrt prijedloga Odluke o paušalnom porezu po krevetu za 2019. godinu.

Savjetovanje traje od 27. prosinca do 27. siječnja 2019. godine.
 
Nacrt prijedloga Odluke i Obrazloženje možete preuzeti ovdje.

ONLINE OBRAZAC

Pozivaju se predstavnici zainteresirane javnosti da se uključe u pripremu konačnog prijedloga izmjena i dopuna najkasnije do 27. siječnja 2019. godine dostave svoje prijedloge, komentare i primjedbe ispunjavanjem Obrasca za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću kojeg možete naći ovdje.

Nacrt prijedloga koji je objavljen na internet stranicama Grada Bakra predstavlja radni materijal pa je kao takav podložan ispravcima, izmjenama i dopunama te se ne može smatrati konačnim, u cijelosti dovršenim prijedlogom Odluke.

Po završetku Savjetovanja, svi pristigli prijedlozi i primjedbe biti će pregledani i razmotreni te će se sastaviti Izvješće o prihvaćenim i odbijenim prijedlozima koji se odnose na tekst Odluke koje će se objaviti na ovoj stranici. Temeljem ponuđenog nacrta prijedloga Odluke i Vaših pristiglih prijedloga formulirati će se konačni tekst prijedloga koji će biti poslan na razmatranje i usvajanje Gradskom vijeću Grada Bakra.