Otvorena savjetovanja

Nacrt prijedloga Odluke o Drugim izmjenama i dopunama Proračuna Grada Bakra za 2019. godinu i Projekcije za 2020.

Grad Bakar objavljuje početak Savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za Nacrt prijedloga Odluke o Drugim izmjenama i dopunama Proračuna Grada Bakra za 2019. godinu i Projekcije za 2020. godinu.

Savjetovanje traje od 31. srpnja do 25. kolovoza 2019. godine.

Pozivaju se predstavnici zainteresirane javnosti da najkasnije do 26. kolovoza 2019. godine dostave svoje prijedloge, komentare i primjedbe na predloženi Nacrt prijedloga Odluke o Drugim izmjenama i dopunama Proračuna Grada Bakra za 2019. godinu i Projekcije za 2020. godinu, putem Obrasca za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću kojeg možete preuzeti ovdje.

Nacrt prijedloga Odluke o Drugim izmjenama i dopunama Proračuna Grada Bakra za 2019. godinu i Projekcije za 2020. godinu možete preuzeti u nastavku.

Nacrt prijedloga Odluke o Drugim izmjenama i dopunama Proračuna Grada Bakra za 2019. godinu i Projekcije za 2020. godinu koji je objavljen na internet stranicama Grada Bakra predstavlja radni materijal, pa je kao takav podložan ispravcima, izmjenama i dopunama i ne može se smatrati konačnim prijedlogom Odluke.

Po isteku roka za dostavu mišljenja i prijedloga, izrađuje se i objavljuje Izvješće o savjetovanju s javnošću.

Izvješće o savjetovanju s javnošću sadrži zaprimljene prijedloge, primjedbe i očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Izvješće o savjetovanju s javnošću, kao i konačni prijedlog Odluke o Drugim izmjenama i dopunama Proračuna Grada Bakra za 2019. godinu i Projekcije za 2020. godinu dostavlja se Gradskom vijeću Grada Bakra na razmatranje i usvajanje.