Otvorena savjetovanja

Nacrt prijedloga izmjena i dopuna odluke o provedbi izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Bakra


Savjetovanje traje od 24. siječnja 2020. godine do 24. veljače 2020. godine.

Obrazloženje nacrta prijedloga izmjena i dopuna odluke o provedbi izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Bakra možete preuzeti  ovdje.

Pozivaju se predstavnici zainteresirane javnosti da se uključe u pripremu konačnog prijedloga izmjena i dopuna odluke o provedbi izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Bakra te najkasnije do 24. veljače 2020. godine dostave svoje prijedloge, komentare i primjedbe ispunjavanjem Obrasca za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću kojeg možete naći ovdje.

Nacrt prijedloga možete preuzeti u nastavku.

Nacrt prijedloga izmjena i dopuna odluke o provedbi izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Bakra koji je objavljen na mrežnim stranicama Grada Bakra predstavlja radni materijal pa je kao takav podložan ispravcima i izmjenama.

Po završetku savjetovanja, svi pristigli prijedlozi i primjedbe biti će pregledani i razmotreni te će se sastaviti Izvješće o prihvaćenim i odbijenim prijedlozima koji se odnose na tekst izmjena i dopuna odluke o provedbi izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Bakra koje će se objaviti na ovoj stranici. Temeljem ponuđenog nacrta prijedloga izmjena i dopuna odluke o provedbi izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Bakra i pristiglih prijedloga formulirati će se konačni tekst prijedloga izmjena i dopuna odluke o provedbi izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Bakra.