Otvorena savjetovanja

Nacrt prijedloga Smjernica za organizaciju i razvoj sustava civilne zaštite na području Grada Bakra od 1. siječnja 2021. do 31. prosinca 2024. godine

GRAD BAKAR OBJAVLJUJE POČETAK SAVJETOVANJA SA ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU za Nacrt prijedloga Smjernica za organizaciju i razvoj sustava civilne zaštite na području Grada Bakra od 1. siječnja 2021. do 31. prosinca 2024. godine (dalje: Smjernice).

Savjetovanje traje od 9. ožujka 2021. godine do 8. travnja 2021. godine.

Obrazloženje nacrta prijedloga Smjernica možete preuzeti ovdje.

Pozivaju se predstavnici zainteresirane javnosti da se uključe u pripremu konačnog prijedloga Smjernica te najkasnije do 8. travnja 2021. godine dostave svoje prijedloge, komentare i primjedbe ispunjavanjem Obrasca za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću kojeg možete naći ovdje.

Nacrt prijedloga možete preuzeti u nastavku.

Nacrt prijedloga Smjernica koji je objavljen na mrežnim stranicama Grada Bakra predstavlja radni materijal pa je kao takav podložan ispravcima i izmjenama.

Po završetku savjetovanja, svi pristigli prijedlozi i primjedbe biti će pregledani i razmotreni te će se sastaviti Izvješće o prihvaćenim i odbijenim prijedlozima koji se odnose na tekst Smjernica koje će se objaviti na ovoj stranici. Temeljem ponuđenog nacrta prijedloga Smjernica i pristiglih prijedloga formulirati će se konačni tekst prijedloga Smjernica.