Otvorena savjetovanja

Nacrt prijedloga Procjene ugroženosti od požara i tehnoloških eksplozija i Plana zaštite od požara Grada Bakra

GRAD BAKAR OBJAVLJUJE POČETAK SAVJETOVANJA SA ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU za Nacrt prijedloga Procjene ugroženosti od požara i tehnoloških eksplozija i Plana zaštite od požara Grada Bakra.

Savjetovanje traje od 19. svibnja 2023. do 18. lipnja 2023. godine.

Obrazloženje nacrta prijedloga možete preuzeti ovdje.

Pozivaju se predstavnici zainteresirane javnosti da se uključe u pripremu konačnog prijedloga i najkasnije do 18. lipnja 2023. godine dostave svoje prijedloge, komentare i primjedbe ispunjavanjem Obrasca za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću kojeg možete naći ovdje.

Nacrt prijedloga Procjene ugroženosti od požara i tehnoloških eksplozija i Plana zaštite od požara Grada Bakra možete preuzeti u nastavku.

Nacrt prijedloga koji je objavljen na mrežnim stranicama Grada Bakra predstavlja radni materijal pa je kao takav podložan ispravcima i izmjenama.

Po završetku savjetovanja, svi pristigli prijedlozi i primjedbe biti će pregledani i razmotreni te će se sastaviti izvješće o prihvaćenim i odbijenim prijedlozima koji se odnose na tekst Procjene ugroženosti od požara i tehnoloških eksplozija i Plana zaštite od požara Grada Bakra koje će se objaviti na ovoj stranici. Temeljem ponuđenog nacrta prijedloga te pristiglih prijedloga formulirati će se konačni tekst prijedloga Procjene ugroženosti od požara i tehnoloških eksplozija i Plana zaštite od požara Grada Bakra.