Otvorena savjetovanja

Nacrt prijedloga Plana upravljanja pomorskim dobrom na području Grada Bakra za razdoblje od 2024. do 2028. godine.


GRAD BAKAR OBJAVLJUJE POČETAK SAVJETOVANJA SA ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU za Nacrt prijedloga Plana upravljanja pomorskim dobrom na području Grada Bakra za razdoblje od 2024. do 2028. godine.

Savjetovanje traje od 20. veljače 2024. do 20. ožujka 2024. godine.

Obrazloženje nacrta prijedloga možete preuzeti ovdje.

Pozivaju se predstavnici zainteresirane javnosti da se uključe u pripremu konačnog prijedloga i najkasnije do 20. ožujka 2024. godine dostave svoje prijedloge, komentare i primjedbe ispunjavanjem Obrasca za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću kojeg možete naći ovdje.

Nacrt prijedloga Plana upravljanja pomorskim dobrom na području Grada Bakra za razdoblje od 2024. do 2028. godine možete preuzeti u nastavku.

Nacrt prijedloga koji je objavljen na mrežnim stranicama Grada Bakra predstavlja radni materijal pa je kao takav podložan ispravcima i izmjenama.

Po završetku savjetovanja, svi pristigli prijedlozi i primjedbe biti će pregledani i razmotreni te će se sastaviti izvješće o prihvaćenim i odbijenim prijedlozima koji se odnose na tekst Plana upravljanja pomorskim dobrom na području Grada Bakra za razdoblje od 2024. do 2028. godine koje će se objaviti na ovoj stranici. Temeljem ponuđenog nacrta prijedloga te pristiglih prijedloga formulirati će se konačni tekst prijedloga Plana upravljanja pomorskim dobrom na području Grada Bakra za razdoblje od 2024. do 2028. godine.