Otvorena savjetovanja

Nacrt prijedloga Plana zaštite od požara za svoje područje na temelju procjene ugroženosti od požara


GRAD BAKAR OBJAVLJUJE POČETAK SAVJETOVANJA SA ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU za Nacrt prijedloga Plana zaštite od požara za svoje područje na temelju procjene ugroženosti od požara.

Savjetovanje traje od 23. travnja 2024. do 22. svibnja 2024. godine.

Obrazloženje nacrta prijedloga možete preuzeti ovdje.

Pozivaju se predstavnici zainteresirane javnosti da se uključe u pripremu konačnog prijedloga i najkasnije do 22. svibnja 2024. godine dostave svoje prijedloge, komentare i primjedbe ispunjavanjem Obrasca za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću kojeg možete naći ovdje.

Nacrt prijedloga Plana zaštite od požara za svoje područje na temelju procjene ugroženosti od požara možete preuzeti u nastavku.

Nacrt prijedloga koji je objavljen na mrežnim stranicama Grada Bakra predstavlja radni materijal pa je kao takav podložan ispravcima i izmjenama.

Po završetku savjetovanja, svi pristigli prijedlozi i primjedbe biti će pregledani i razmotreni te će se sastaviti izvješće o prihvaćenim i odbijenim prijedlozima koji se odnose na tekst Plana zaštite od požara za svoje područje na temelju procjene ugroženosti od požara koje će se objaviti na ovoj stranici. Temeljem ponuđenog nacrta prijedloga te pristiglih prijedloga formulirati će se konačni tekst prijedloga Plana zaštite od požara za svoje područje na temelju procjene ugroženosti od požara.